Sikertörténetek az Aviva módszernek köszönhetően

Zita

Idén márciusban megállapították, hogy pajzsmirigy túlműködésem van és gyógyszert kaptam rá, de én az alternatív módszerek híve vagyok és adtam egy esélyt annak, hogy ne gyógyszerrel kelljen helyreállítani a rendszert. A ciklusom is felborult és egyre jobban kezdett kitolódni.
Elkezdtem vegán étrendre átállni és már ez nagyon sokat segített az értékeimen és a közérzetemen is. Aztán augusztus elején eljutottam az Aviva alaptanfolyamra. Alapvetően a ciklusom helyreállítása volt az elsődleges célom a tornával, de a babát is terveztük már párommal, így azt sem bántam volna, ha az Aviva ebben is segít majd nekem. Hihetetlen volt számomra, de az alaptanfolyam után pár nappal már meg is éreztem a jótékony hatását a tornának, ugyanis épp időre megjött a menzeszem, pedig a korábbiakból kiindulva egyáltalán nem számítottam rá. Majd szeptemberben elkezdtem hozzád járni gyakorló órákra és a pajzsmirigy értékem tökéletes volt, a ciklusom normális 28-29 napos volt. Nagyon hálás voltam már ennek is, majd lelkesen vártam az októberi menzeszem, ami aztán késett. Megijedtem, hogy megint felborult a hormonháztartásom valamitől és baj lehet, de aztán mertem csinálni egy tesztet és pozitív lett. El sem hittem, másfél hónap Aviva torna után minden a helyére került és ráadásul nem egy, hanem két kicsi lélek vár arra, hogy megszülessen hozzánk, ugyanis 18 hetes várandós vagyok ikrekkel .

Emese

Szia. Most voltam kontroll vizsgálaton, eltűnt az összes cisztám, Köszönöm szépen a hozzájárulást.

Luca

Drága Marcsi! 2021 szeptemberében kerültem hozzád,47 kilósan, depressziósan. Akkor már három éve nem menstruáltam. Az orvosok feleslegesen hormon gyógyszert írtak volna fel, vagy éppen azzal riogattak, hogy nem lehet kisbabánk. Az Aviva tornádnak hála, decemberben újra megjött a menstruációm. Szép lassan kezdett beállni, rendszeressé válni. Elkezdtem egészséges súlyra hízni, visszatért a nőiességem, az életkedvem. Miután elvégeztem az ovulációt elősegítő tornát is, 2022 novemberében megtudtam, hogy babát várok. Köszönöm neked, hogy építő, biztató közösséget hoztál létre, aminek tagja lehettem. Köszönöm, hogy hittél bennem, érdeklődtél felőlem, bíztattál. Pozitív szemléletmódot, életszeretetet, tudást adtál át. Végig kisértél az utamon. Amit mégis a legjobban köszönök neked , az a legnagyobb csodánk : kisfiúnk Barnabás.

Ági

Szia Marcsi! Képzeld heti 2x avivázom itthon és azóta a menzeszem 27-28 napra jön meg. Nem görcsölök annyira, és kevesebb. A torna után igyekszem pihenni, szoktam érezni összehúzódásokat. Érdekes, de ezt már az első óra után is megfigyeltem.
1-2 hónap múlva indítjuk a lombikot. Nagyon bizakodóak vagyunk.
Köszönöm Neked!

Viki

Rendkívül hálás vagyok az aviva tornának, én a meddőségem kezelése érdekében tanultam meg, majd gyakoroltam a tornát. Az eredmény nem is váratott magára sokat, pár hónapon belül állapotos lettem. Mindig jó érzéssel töltöttek el Marcsi óráin való részvételek a tőle kapott biztató szavak, bátran mondhatom, hogy feltöltődést jelentett egy- egy alkalom. Azóta már megszületett a kislányom és az avivát természetesen továbbra is gyakorolni fogom.

Betti

Sziasztok, szeretném elmesélni a Mi történetünket. A mozgás mindig is az életem része volt, így a baba tervezés időszakában is szerettem volna megtámogatni a testemet és a lelkemet a mozgás örömével, olyan tornát kerestem, ami segítségemre lehet a kialakult PCO legyőzésében. Némi keresgélés után találtam rá Marcsira és az AVIVA tornára. Az online tanfolyam után, ahol Marcsi mindent részletesen elmagyarázott, bemutatott, lelkesen gyakoroltam. Nagyon rövid időn belül (2 hónap) plusz jelzést mutatott a terhességi teszt. Nagyon hálás vagyok a tornának, hiszem, hogy segített. Mai napig tornázom itthon, a ciklusom teljesen szabályos és a terhesség előtti fájdalmas görcsöktől is elköszöntem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy gyakorolja ezt a tornát, nem hosszú, nem fárasztó ellenben sokat tud javítani az életminőségen.

Anikó

Először is szeretnék mindent megköszönni Neked, hiszen sokkal többet kaptam, mint egy kis “tornát”. A mi történetünk közel 8 éve kezdődött…gyermekre vágytunk a párommal, de az áldás elmaradt. Orvostól orvosig jártunk, PCOS, IR, pajzsmirigy alulműködés. Volt, aki medikálisan intézte a dolgokat, volt, aki diétát, sportot kért mellé, amiket akkor én már rég csináltam, túl voltam egy 50kg-os fogyáson. Aztán 2 éve rátaláltam Marcsira és az aviva tornára (-az alaptanfolyamot ugyan régen elvégeztem már, de nem gyakoroltam). Közben a 2. Inszeminációnk sikeres lett, de veszteség lett a vége…és itt jön a csoda: röpke 2 ciklus után spontán teherbe estem annyi év után! Örökké hálás leszek minden segítségért, mert a legnagyobb csoda így lehetett az enyém!

Kitti

2022 nyarán méhpolipot találtak egy rutin vizsgálat során. A nőgyógyász már akkor azt mondta, hogy valószínűleg küretre lesz szükség. A januári kontrol alapján a polip tovább nőtt, így megerősödött a javaslat a küretre. Ekkor kezdtem utánanézni, milyen lehetőségek vannak a polip alternatív eltávolítására, így találtam rá az Aviva tornára és Marcsira. Februárban részt vettem egy tanfolyamon, és utána heti 2 alkalommal végeztem a feladatokat a csoportos órákon, vagy otthon. Áprilisban újabb kontroll, sőt másodvéleményt is kértem Dr Kovács Zoltántól, aki a természetes megközelítés és az Aviva támogatója, de ő is azt mondta, hogy egy ekkora polip kis eséllyel fog a torna hatására eltűnni. Ettől függetlenül javasolta a további tornát, de ő is a polip művi eltávolítását látta következő lépésnek. Én még adtam magamnak időt, közben beszereztem gyógyteákat is. Júliusban az éves rákszűrésen hasi UH-al nem látszódott a polip. Ekkor még csak halkan örültem, de gyorsan kértem időpontot a saját orvosomhoz, aki hüvelyi UH vizsgálattal megállapította, hogy valóban eltűnt (illetve 16mm-ről lecsökkent 10mm alá, ami nem indokol műtétet). Az AVIVA tornát azóta is rendszeresen végzem, igyekszem a heti 2 alkalmat tartani, amikor csak lehet. Marcsi igazán segítőkész, nagyon odafigyel minden „tanítványára” órákon és azon kívül is. Csak javasolni és ajánlani tudom, ha bárkinek olyan problémája van, amelyre az AVIVA torna megoldás lehet, akkor próbálja ki, működik.