Aviva torna babára vágyóknak

Babát szeretnétek? Már egy ideje próbálkoztok, de nem jön a pici? Az Aviva módszert számtalan sikertörténet igazolja, hogy érdemes neki adni egy esélyt,  akkor is, ha úgy érzitek, hogy mindennel is próbálkoztatok. Az Avivát – orvossal való egyeztetés mellett – diagnosztizált meddőség, illetve lombikos kezelés kiegészítéseként is alkalmazhatod.

Bár az Aviva tornát alapvetően a menstruációs ciklus szabályozására fejlesztette ki még a hatvanas években Aviva Gabriella Steiner, hamar kiderült, hogy nőgyógyászati panaszokra, köztük a meddőségre is megoldást nyújthat a torna rendszeres alkalmazása. Illetve mivel a felborult hormonháztartás és a rendszertelen vérzés gyakran összefügg a meddőséggel, akkor is érdemes a tornát gyakorolnod, ha még nem szeretnél babát, de később igen, és rendszertelen a vérzésed. Így a babatervezés is sokkal könnyebbé válhat, hiszen a (viszonylag) pontos ciklusban könnyebben nyomon követheted a termékeny, illetve kevésbé termékeny időszakokat, ennek megfelelően azt is, hogy mikor (ne) legyetek együtt pároddal.

Miért érdemes Avivázni, ha babát terveztek?

yoga

100%-ig természetes módszer

Mivel a meddőségi kezelések és a lombikprogram nagyjából egyet jelentenek rengeteg hormoninjekcióval, ezért fontosnak tartom kiemelni, hogy az Aviva módszer anélkül állítja vissza a hormonháztartásodat, hogy egy szem hormontartalmú gyógyszert bevettél volna.
meddosegi kezeles

Kiegészítheti a meddőségi kezelést

Természetesen az orvosoddal való egyeztetést követően, de várlak akkor is, ha valamilyen meddőségi kezelésen veszel részt, inszeminációra vagy lombikbeültetésre vársz. Az Aviva módszert segíthet abban, hogy minél hatékonyabbak legyenek ezek a terápiák.
nok egyutt

Sorstársakkal is találkozol az órákon

Ha részt veszel valamelyik Aviva tanfolyamomon, nagy eséllyel találkozol olyanokkal a résztvevők között, akik hasonló dolgokon mennek vagy mentek keresztül, mint Te. A lelki támogatás pedig kiemelten fontos egy ilyen időszakban.

Hogyan épülnek fel az órák?

Az Aviva gyakorlatsor 18 elemből áll. Ezek könnyen elvégezhetőek, nem igényelnek különösebb állóképességet. A gyakorlatokat zenére végezzük, és kényelmes ruházaton kívül másra nincs szükség.

Online is be lehet csatlakozni az órákra?

Az órákra online is becsatlakozhatsz, ha messze laksz, vagy egyszerűen nincs módod személyesen jelen lenni. Ha online szeretnél részt venni, azt mindenképp jelezd jelentkezéskor, hogy a technikai feltételeket le tudjuk egyeztetni.

Hogyan épülnek fel a tanfolyamok, órák?

Aviva alaptanfolyam

Az Aviva torna 18 gyakorlatát egy 4 órás alaptanfolyamon sajátíthatod el. Ezután akár önállóan, otthon is végezheted a tornát. A rendszeresség nagyon fontos, a sikeresség kulcsa! Személyesen két helyszínen, Szigetszentmiklóson és Budaörsön, illetve online is tartok betanító tanfolyamokat. Ha még nem ismered az Aviva módszert, akkor először az alaptanfolyamon való részvételt javaslom.

Aviva gyakorló órák

Az Aviva gyakorló órákon való részvétel feltétele a 4 órás betanító tanfolyam elvégzése. Az 1 órás kellemes hangulatú gyakorló órán lehetőséget biztosítok számodra, hogy finomítsd az egyes gyakorlati elemek kivitelezését, és találkozz olyan emberekkel, akiknek hasonló a céljuk. Az óra végi relaxáció hozzásegíthet ahhoz, hogy ne csak testileg, hanem lelkileg is felfrissítsd magad. Gyakorló órákat személyesen két helyszínen: Szigetszentmiklóson és Budaörsön, és online is tartok.

Milyen esetekben érdemes az Aviva módszert alkalmazni?

A rendszeresen végzett Aviva torna alapvetően jó hatást gyakorol az alhasi szervek vérkeringésére. Nagyon sok nőgyógyászati problémára nyújthat megoldást, most csak azokat emelném ki, amelyek összefügghetnek a meddőséggel, meddőségi tünetekkel.

  • Az Aviva torna rendszeressé teszi a ciklust, ami alapvető fontosságú a sikeres gyermekáldáshoz.
  • Növeli a libidót, ami szintén hozzájárul a sikeres babaprojekthez.
  • Serkenti a peteérést, az ovulációt.
  • A petevezeték-elzáródáson is segít a torna.
  • Inszemináció és lombikprogram előtt a termékenység fokozására, a beavatkozások sikerességének támogatására, a hormonkezelések mellékhatásainak mérséklésére is megfelelő.

Jelentkezz be hozzám órára!

Ha megtetszett, amit olvastál, és szívesen becsatlakoznál az órákra, az alábbi jelentkezés kitöltésével megteheted.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.