Aviva torna férfiaknak

Akár babatervezés, akár csak egészségünk megőrzése a cél, az Aviva módszert a férfiaknak is érdemes gyakorolniuk, hiszen a meddőségi problémák és az altesti szerveket érintő betegségek őket sem kímélik. Óráimon ér résztvenni férfiként – akár a férjedet, barátodat, testvéredet is hozhatod magaddal.

Hogyan épülnek fel az órák?

Az Aviva gyakorlatsor 18 elemből áll. Ezek könnyen elvégezhetőek, nem igényelnek különösebb állóképességet. A gyakorlatokat zenére végezzük, és kényelmes ruházaton kívül másra nincs szükség.

Online is be lehet csatlakozni az órákra?

Az órákra online is becsatlakozhatsz, ha messze laksz, vagy egyszerűen nincs módod személyesen jelen lenni. Ha online szeretnél részt venni, azt mindenképp jelezd jelentkezéskor, hogy a technikai feltételeket le tudjuk egyeztetni.

Hogyan épülnek fel a tanfolyamok, órák?

Aviva alaptanfolyam

Az Aviva torna 18 gyakorlatát egy 4 órás alaptanfolyamon sajátíthatod el. Ezután akár önállóan, otthon is végezheted a tornát. A rendszeresség nagyon fontos, a sikeresség kulcsa! Személyesen két helyszínen, Szigetszentmiklóson és Budaörsön, illetve online is tartok betanító tanfolyamokat. Ha még nem ismered az Aviva módszert, akkor először az alaptanfolyamon való részvételt javaslom.

Aviva gyakorló órák

Az Aviva gyakorló órákon való részvétel feltétele a 4 órás betanító tanfolyam elvégzése. Az 1 órás kellemes hangulatú gyakorló órán lehetőséget biztosítok számodra, hogy finomítsd az egyes gyakorlati elemek kivitelezését, és találkozz olyan emberekkel, akiknek hasonló a céljuk. Az óra végi relaxáció hozzásegíthet ahhoz, hogy ne csak testileg, hanem lelkileg is felfrissítsd magad. Gyakorló órákat személyesen két helyszínen: Szigetszentmiklóson és Budaörsön, és online is tartok.

Milyen esetekben érdemes az Aviva módszert alkalmazni?

A rendszeresen végzett Aviva torna alapvetően jó hatást gyakorol az alhasi szervek vérkeringésére. Napjainkban, amikor a férfiak jelentős része végez ülőmunkát, szintén fontos lehet az altáji szervek egészségére való fokozott odafigyelés.

Az Aviva gyakorlatok pozitív hatásai a férfiakra:

  •  termékenység fokozására a spermiumszám növelésével.
  • a hímivarsejtek mozgékonyságának, életképességének fokozására.
  • a prosztata gondok, prosztata megnagyobbodás megelőzésére, kialakult tünetek csökkentésére.
  • potencia gondok megelőzésére és mérséklésére.
  • stressz inkontinencia kialakulásának megelőzésére, megszüntetésére.
  • emésztési problémák, székrekedés kiegészítő terápiájaként, az életminőség javítására.
  • herevisszér okozta fájdalmak mérséklésére.

Jelentkezz be hozzám órára!

Ha megtetszett, amit olvastál, és szívesen becsatlakoznál az órákra, az alábbi jelentkezés kitöltésével megteheted.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.