Rólam

Mészárosné Földessy Mária vagyok, okleves fitness instruktor, AVIVA módszer oktató és mozgásfejlesztő babajóga oktató.

Eredeti szakmám közgazdász, és a bankszakmában dolgoztam 25 évig. 50 éves koromban ébredtem rá, hogy szeretnék teljesen mást csinálni. Hiszek abban, hogy sose késő újrakezdeni, ezért elköszöntem a munkahelyemen, és elkezdtem az „újra tanulást”. Mivel mindig is fontosnak tartottam a sportolást, a mozgást és eszerint is éltem, úgy éreztem, hogy ebbe az irányba kell tovább haladnom.

Miért az AVIVA tornát választottam?
45 éves koromban kellemetlen tüneteket tapasztaltam magamon: a menstruációs ciklusom felborult, nagyon erős hőhullámaim voltak nappal és éjszaka, ami heves szívdobogással és rossz alvással párosult. Mivel a természetes gyógymódok híve vagyok, elkezdtem keresni azokat a lehetőségeket, amelyek természetes módon szüntetik meg ezeket a panaszokat. Ennek a keresésnek az eredménye lett az AVIVA torna, melynek pozitív hatásait saját magamon pár hónapon belül megtapasztaltam. Először azt vettem észre, hogy nincs heves szívdobogásom, majd az éjszakai izzadások is fokozatosan csökkentek, ki tudtam pihenni magam, jobb lett a hangulatom, és visszafogytam az eredeti súlyomra. További eredménye a tornának, hogy a korábban a petefészkemben diagnosztizált kisebb cisztát sikerült eltüntetnem.

A saját pozitív tapasztalataim, a tornázóim visszajelzései, és a tornának köszönhetően megszületett kisbabák is megerősítettek abban, hogy ezt a csodálatos mozgásformát másoknak is meg kell ismerni, és boldog vagyok, hogy AVIVA módszer népszerűsítői közé tartozom.

Mind az alaptanfolyamon, mind a gyakorló órákon igyekszem kellemes hangulatot teremteni és a résztvevőkkel megosztani mindazt a tudást és tapasztalatot, amit az évek alatt megszereztem.

A lenti gombokra kattintva megnézheted, mikor vannak a betanuló, illetve a gyakorló óráim.

Várlak szeretettel!

Marcsi

Aviva betanuló tanfolyamokAviva gyakorló órák
aviva oktato budaors szigetszentmiklos